R.weeks

Good battery but no power

6 posts in this topic

Hello I have a 99 626 just came out of work to no power it has a good battery but no power to anything it was good this morning but now nothing no lights or anything help me please 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you actually test the battery?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it's a new battery just put it in Friday the battery still has power but something it cutting the power from the car It don't even power up when getting a jump start still no power

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the battery was just installed I would be checking how tight the battery cables are.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've checked for that too don't get me wrong I know my way around under the hood I just never ran across a problem like this its the 1st time for me I had people to check the starter but I never knew the starter to kill all the power 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you jump 12v directly to the starter and it turns over.  I would be leaning towards ignition switch.  Here's workshop and wiring manual link.  

Manuals

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now