djdevon3

Forum Search Not Recognizing Certain Word Combinations

14 posts in this topic

OK so this has been happening for a while where I'll do a search and the result page says nothing was found.  It seems to happen randomly for things that I think should work but don't.

 

HID Chinese Wire = No results found

Share this post


Link to post
Share on other sites

page title is: Mazda626.net | 404 - Page Cannot Be Found

url redirects to: http://mazda626.net/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

 

 

The page you are looking for cannot be found.

Similar results are provided below, or you can try another search

 

At the bottom of the page it says: SmartErrors powered by CloudFlare.

post-520-0-86867700-1413474867_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do get the same problems as Dj, but I never noticed myself, would just like to state the problems occurs to me aswell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are aware of the issue. There is an update for IPB that we will be applying soon, so there is some hope it might be fixed. I haven't checked the release notes yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

page title is: Mazda626.net | 404 - Page Cannot Be Found

url redirects to: http://mazda626.net/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

 

 

The page you are looking for cannot be found.

Similar results are provided below, or you can try another search

 

At the bottom of the page it says: SmartErrors powered by CloudFlare.

Still get's this error sometimes, any updates?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm, i'm not seeing it. I'll have to check the error logs. works fine for me though. I receive 2 results for all of the above searches. 

 

what browser you having these issues in?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firefox 36.0.4 (latest ATM)

I can't remeber what words I was trying to search for, but I'll post it here if it shows up again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Searching for "STS" and "Short Throw Shifter" in Zepticon's worklog does not work.

The page you are looking for cannot be found.

Similar results are provided below, or you can try another search

Share this post


Link to post
Share on other sites

Searching within a topic is still completely 100% broken on Firefox for like 6 months. :(  It's easier to search things on Facebook than it is on this site anymore.  Search is half broken, fully broken, or not recognizing keywords that should obviously be working.  We've got big problems with the search at least when using Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been getting that same result, I've been searching for Cosmetic/Appearance Threads for my 01 626 and been getting nothing, or older and non 626 models

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now