Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Search the Community

Showing results for tags 'speedometer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News, Competitions, and Announcements
    • General Chat (Sixers Lounge)
    • Feedback
    • Regional
  • Questions and Technical Support
    • 1993-2002 (2.5L) V6
    • 1993-2002 (2L) I4
    • 1988-1992 (2.2L | 2.2L Turbo)
    • 1983-1987 (1.6L | 2.0L | 2.0L Turbo)
    • 1978-1982 (2.0L)
    • Other 626's
  • Supporting Vendors
    • RockAuto
    • Atkins Rotary
  • Performance and Tuning
    • 1993-2002 (2.5L) V6
    • 1993-2002 (2L) I4
    • 1988-1992 (2.2L | 2.2L Turbo)
    • Other 626's
  • Appearance Modifications Section
    • Audio & Electronics
    • Lighting
    • Detailing
    • 1998-2002
    • 1993-1997
    • 1988-1992
    • Other 626's
  • Enthusiast
    • Tutorials & How To Guides
    • Reviews
    • Photo Section
    • Projects/Builds
    • Driving Stories
  • Merchandise and Shopping
    • For Sale / Trade
    • Hot Deals / Free Stuff / Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


eBay


Location


Interests


Car

Found 2 results

  1. It won't move from zero at all. But everything else like the RPM, gas, temp gauges work fine. I'm hoping it's a doable DIY fix. What do I need to check and where? Guide pictures would be appreciated. Please, and thanks in advance! (626, 1993 4 cyl)
  2. The gauges were not working in August, replaced a fuse and they worked fine. Then we swapped the motor in our 99 626 over the winter and they were not working again. The same fuse blew, replaced it but they still are not working. I really don't care about the speedo (racecar so not needed) or tach (atx), but I really would like to have a working temp gauge. So my question is are there other fuses or something I may have missed? Or how difficult is it to run a mechanical temp gauge and where would I place the thermostat to make this work? Our race is Mother's Day weekend so trying to figure out some fix to the issue. Thanks for the help.
×
×
  • Create New...