Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plug wires'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News, Competitions, and Announcements
    • General Chat (Sixers Lounge)
    • Feedback
    • Regional
  • Questions and Technical Support
    • 1993-2002 (2.5L) V6
    • 1993-2002 (2L) I4
    • 1988-1992 (2.2L | 2.2L Turbo)
    • 1983-1987 (1.6L | 2.0L | 2.0L Turbo)
    • 1978-1982 (2.0L)
    • Other 626's
  • Supporting Vendors
    • RockAuto
    • Atkins Rotary
  • Performance and Tuning
    • 1993-2002 (2.5L) V6
    • 1993-2002 (2L) I4
    • 1988-1992 (2.2L | 2.2L Turbo)
    • Other 626's
  • Appearance Modifications Section
    • Audio & Electronics
    • Lighting
    • Detailing
    • 1998-2002
    • 1993-1997
    • 1988-1992
    • Other 626's
  • Enthusiast
    • Tutorials & How To Guides
    • Reviews
    • Photo Section
    • Projects/Builds
    • Driving Stories
  • Merchandise and Shopping
    • For Sale / Trade
    • Hot Deals / Free Stuff / Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


eBay


Location


Interests


Car

Found 2 results

  1. So, after sucessfully installing a HEI module with the external coil, I decided I would try to get the KF distributor to work on a KL, simply to get it to look more like the OEM setup instead of having the coil tower sticking out of the distributor cap, and I am also planning on getting a KF ignitor installed later for a cleaner OEM look. I can only confirm this to be working for the 93-94 models of the KL powered cars, but I am pretty sure this will work with the 95-97 aswell! Keep in mind you will have to already have the HEI with external coil installed in order to do this mod!
  2. I have a 1998 4cyl that has really poor acceleration particularly at low RPM's. The problem has progressively gotten worse. It is to the point that the car does not have enough power to start moving from a start if it is even slightly uphill. It feels like the engine just bogs down when you try to get the car start moving. It seems to operate a lot better once you get to 2500-2700 RPM and accelerates fine from a passing gear. The car sometimes is hard to start, but once it starts seems to idle fine, however, it has recently started to idle erratically. If you press firmly on the throttle in pa
×
×
  • Create New...