Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'charging system'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News, Competitions, and Announcements
    • General Chat (Sixers Lounge)
    • Feedback
    • Regional
  • Questions and Technical Support
    • 1993-2002 (2.5L) V6
    • 1993-2002 (2L) I4
    • 1988-1992 (2.2L | 2.2L Turbo)
    • 1983-1987 (1.6L | 2.0L | 2.0L Turbo)
    • 1978-1982 (2.0L)
    • Other 626's
  • Supporting Vendors
    • RockAuto
    • Atkins Rotary
  • Performance and Tuning
    • 1993-2002 (2.5L) V6
    • 1993-2002 (2L) I4
    • 1988-1992 (2.2L | 2.2L Turbo)
    • Other 626's
  • Appearance Modifications Section
    • Audio & Electronics
    • Lighting
    • Detailing
    • 1998-2002
    • 1993-1997
    • 1988-1992
    • Other 626's
  • Enthusiast
    • Tutorials & How To Guides
    • Reviews
    • Photo Section
    • Projects/Builds
    • Driving Stories
  • Merchandise and Shopping
    • For Sale / Trade
    • Hot Deals / Free Stuff / Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


eBay


Location


Interests


Car

Found 3 results

  1. Hello Everyone, I own a 1997 Mazda 626 4Cylinder, and although I have tried my best to keep up with it, lacking proper funds to make repairs over the few years as i should have, I've recently run into a debilitating issue. While driving a couple weeks ago, I lost charge voltage, as well as loss of acceleration and power steering. I managed to get home, and after attempting to salvage the alternator I had, I ended up replacing it. The alternator was in bad shape, damaged brush, one of the coil wires came undone, and I'm thinking there was regulator damage, but i can't be sure. In any
  2. I've recently had issues with my 1998 626 I4. I've had an ongoing issue with my car's idle doing odd things when the car is warmed up. But recently, the battery light turned on periodically. This worried me because I didn't want to get stuck somewhere with a dead battery, so I had it checked at Autozone and they said the battery was bad. After replacing the battery, the battery light continued to turn on periodically, so Autozone checked it again and said the alternator was bad, so I replaced that. The battery light CONTINUED to come on even with a new alternator and battery. I had Autoz
  3. I was driving at night with my lights and radio on and once I parked at home I noticed my panel lights and headlights were dimmed really low. None of my indicator/idiot lights were on at this point. I figured this was my battery dying and turned the car off. I tried to turn the car back on and all it would do is click. The next morning I went to take a look at it and it started right up. I have not had a problem with it since then but am worried it could leave me stranded somewhere. I had the alternator replaced but the 'bench' test on my old one at O'Reilys said my old alternator was fine.
×
×
  • Create New...